Je li dozvoljeno jesti hranu u kojoj ima alkoholnog ocata?
KVIZOVI I IGRE
Dodaj Moj Islam
Dodaj Moj Islam
na početni ekran
-
1
Tapni ⋮ meni u gornjem desnom uglu Chrome-a
-
2
Skrolaj i tapni „Dodaj na početni ekran"📲 Dodaj na početni ekran
-
3
Tapni „Dodaj" u dijalogu koji se pojavi
Ikonica će se pojaviti na početnom ekranu telefona
Dozvoljeno je koristiti u ishrani alkoholni ocat koji je u hemijskom procesu izlapio i izgubio opijajuce svojstvo. Moramo jednom za uvijek shvatiti i razumjeti da ako nesto u svome sastavu ima atribut ALKOHOL ne mora znaciti da je zabranjen sve dok se ne utvrdi da ima aktivno opijajuce svojstvo. U Dzennetu cemo imati vino ali to vino nece opijati razum i nije ime to koje ce ga uciniti zabranjenim.
A Allah najbolje zna!
Prof. Jasmin Djanan
preuzeto sa http://www.n-um.com